Кой е онлайн?

В момента има 31 посетителя в сайта

Благотворителен базар, организиран от БМЧК- Ловеч в НПГВМ

  • ПДФ

На 24.01 се проведе благотворителен базар, организиран от БМЧК- Ловеч в НПГВМ в помощ на 31 годишния Денислав Манджуков, който е с тумор на дясното око. Събраните пари са точно 188,50ЛВ и ще бъдат пуснати на семейството. Благодарим на всички, които си закупиха нещo от базара.

продължава>

ТЕОДОР ДЖАБРАИЛОВ Е НОВИЯ ОБЛАСТЕН КООРДИНАТОР НА МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БЧК ЛОВИЧ

  • ПДФ

На 19-ти януари делегатите на отчетното събрание на петте клуба на БМЧК- област Ловеч приеха отчета на организацията за 2023 година. При извънреден избор се избра нов областен координатор на клубовете – Теодор Джабраилов – активист от две години. Избраха се и новите делегати за националното събрание на клубовете на БМЧК, насоки за работа и календарен план за дейностите за 2024 г.

 

продължава>

МЛАДИТЕ ДОБРОВОЛЦИ НА БЧК ЗАРАДВАХА ДЕЦАТА В МБАЛ ЛОВЕЧ И ТРОЯН С ПОДАРЪЦИ ЗА КОЛЕДА

  • ПДФ

Доброволци на БМЧК – Ловеч и Троян зарадваха с коледни подаръци децата, настанени в детското отделение на ловешката и троянската болници.
Детското отделение на болниците е почти пълно с пациенти по празниците и затова младежите от БЧК ги зарадваха с коледни подаръци, а майките им благодариха за жеста.

„Това е едно уважение на децата, за което благодарим. Много сме доволни, благодарим Ви и весели празници Ви пожелаваме. Да оздравеят бебетата и да си ходим по-бързо в къщи.“

продължава>

74 ПАКЕТА СЪС ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА ЗА ДЕЦА В РИСК ДАРИ БЧК В ЛОВЕШКА ОБЛАСТ

  • ПДФ

По случай Коледните празници младите червенокръстци и доброволци към общинските организации на БЧК-Ябланица направиха 74 пакета със здравословни хранителни продукти, които подариха на деца сираци и полусираци и деца в риск, учащи в ОУ“Св.Св.Кирил и Методий“ село Александрово –община Ловеч, НУ „ инж.Георги Вълков“-Луковит, СУ“Св.Св.Кирил и Методий“ – Угърчин, ОбУ „Неофит Рилски“ –с.Дерманци, община Луковит, СУ "Васил Левски" - гр. Ябланица, ОУ "Васил Левски" - с. Орешене, ОУ "Христо Ботев" - с. Брестница, ОУ "Любен Каравелов" - с. Златна Панега и ДГ "Райна Княгиня" - гр. Ябланица.

продължава>

МЛАДИТЕ ЧЕРВЕНОКРЪСТЦИ ОТ АПРИЛЦИ ПОСЕТИХА ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА

  • ПДФ

Днес 21 ви декември във връзка с предстоящите Коледни празници доброволците от клуб БМЧК при СУ "Васил Левски " - гр .Априлци Валерия Русинова и Василена Мишева, заедно с тяхната учителка г - жа Цвети Филчева направиха сладки и закупихме и други лакомства , с които посетихме „Дом за стари хора“ в града ни.

Много ни се радваха и може би някои ни мислеха че сме техните внучки, останаха много доволни.

Пожелаваме на всички весели Коледни и новогодишни празници и нека по - често да се сещаме да правим добро!

продължава>

Страница 6 от 131