Кой е онлайн?

В момента има 8 посетителя в сайта

ПАРТНЬОРСКИ РАЗГОВОРИ ЗА ПОВЕЧЕ СПОРТНИ ДЕЙНОСТИ В ЛОВЕЧ

  • ПДФ

На 25 януари 2022 год. в град Ловеч се проведе партньорско ателие „Местни политики за развитие на спорт“. Идеята на срещата е граждани и представители на местната власт да обсъдят важни за общината въпроси по неформален, но конструктивен начин.

Така представители на общинската администрация, медии, ОС на БЧК-Ловеч, „Център за работа с доброволци към РБ “проф. Беню Цонев“ и граждани обсъдиха предизвикателствата пред практикуването на масов и организиран спорт на територията на общината и набелязаха първи стъпки за насърчаването на реализиране на спортни дейности.

продължава>

БЪЛГАРСКИ МЛАДЕЖКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ ЛОВЕЧ ОТЧЕТЕ ДЕЙНОСТТА СИ ПРЕЗ 2021

  • ПДФ

На 20ти януари делегатите на Отчетното събрание на клубовете на БМЧК- Ловеч приеха отчета на организацията за 2021г. Избраха се насоки за работа и календарен план за дейностите за 2022 г. За делегати на Националния събор на БМЧК пък ще бъдат представители на клуб БМЧК Ловеч и Тетевен. За подгласници бяха избрани активисти на клубовете от Летница, Троян и Априлци. Щатният специалист БМЧК Станислава Бояджиева и Директора на Секретариата на ОС на БЧК-Ловеч поздравиха новоизбраните делегати, благодари за работата на всички настоящи и бивши членове и доброволци.

продължава>

МЛАДЕЖКАТА ОГРАНИЗАЦИЯ НА БЧК ЛОВЕЧ ОТБЕЯЗА 5 ДЕКЕМВРИ-ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА

  • ПДФ

По повод деня на доброволеца - 5 декември, членовете на Клуб БМЧК град Тетевен, изрисуваха логото на БМЧК с предоставените бои от БЧК Ловеч. Така беше освежена и изрисувана с логото на 100 годишнината на младежката организация, която навършиха на 14-ти октомври, на една стара и занемарена стена в града на бул."Димитър Благоев" в близост до НУ "Хаджи Генчо". Тя бе освежена и ще напомня на гражданите на Тетевен и младежите за силната воля на Младежки червен кръст, а скоро стената ще бъде довършена с още рисунки, на които да се радват малките ученици и гражданите.

продължава>

БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ ЛОВЕЧ ПОЗДРАВИ ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ

  • ПДФ

По повод 3 декември – Международен ден на хората с увреждания г-жа Цветомира Георгиева поздрави членовете на клубна инвалида в град Троян. На г-жа Йонета Радоевска-Донкова – ръководител на клуба бе връчена почетна грамота от БЧК за дългогодишно сътрудничество, проявена хуманност и съпричастност към хората в риск. Г-жа Георгиева подари на клуба нов апарат за измерване на кръвно налягане и кантар за измерване на телесна маса с пожелание за много здраве в тежката пандемична обстановка и надежда, че мнoгo скоро ще продължат съвместните мероприятия членовете. Международният ден на хората с увреждания е обявен от Генералната асамблея на ООН през 1992 г. да се празнува на 3 декември. Държавите, които членуват в ООН и международните организации, са призовани да честват Деня на хората с увреждания и да провеждат постоянни мероприятия за интегрирането им в обществото.

БМЧК отбелязва 1 декември - Световния ден за борба срещу ХИВ/СПИН

  • ПДФ

На 1 декември 2021 г. от 16 часа в на центъра на град Ловеч, и Тетевен доброволци на БМЧК проведоха информационна АНТИ СПИН акция. Предоставиха на гражданите възможността да получат подарък от таблото на желанията, както и да напишат послание за жертвите на СПИН, раздадоха и презервативи и информационни материали и поставиха в плакати в центъра на Тетевен.

продължава>

Страница 6 от 106