Кой е онлайн?

В момента има 28 посетителя в сайта

ДОБРОВОЛЦИ БМЧК ЗАРАЗИХА С УСМИВКИ ГРАЖДАНИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ ОБЛАСТТА С ПОДАЪЧЕТА ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

  • ПДФ

Доброволците БМЧК от област Ловеч, заляха на 14-ти февруари област Ловеч с валентинки. Младежите от Клубовете в Тетевен, Ловеч и Априлци подариха на гражданите и в училищата в областта валентинки с шеговити послания , брошури, сърчица, и други подаръци по случай Свети Валентин - Денят на влюбените. Младите червенокръстци породиха усмивки и добро настроение на граждани и учащи по случай празника. Влюбените двойки, учители и ученици, майки с деца споделяха любовта си, снимайки се в рамка от сърца, както и с „Купидонки“ и „Трифон Зарезан“,

продължава>

ДВАМА ДОБРОВОЛЦИ ОТ ПСС – ТРОЯН КЪМ БЧК-ЛОВЕЧ СА ОТ ПЪРВИТЕ ЗАМИНАЛИ В ПОМОЩ НА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО В ТУРЦИЯ

  • ПДФ

Марин Хитров и Минко Весков Банчев с кучето Берго от Троянския отряд към ПСС са сред 12-те български планински спасители, заминали при комшиите да помагат за издирването на оцелели от страховитите земетресения на 6 февруари.
България реагира светкавично на трагедията в съседна Турция – серията земетресения в малките часове на 6 февруари, най-тежкото от страховитата 7,8 степен по скалата на Рихтер.

продължава>

ИЗЛОЖБА БАЗАР В ПОДКРЕПА НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ ПОДРЕЖДА В ОБЛАСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ БЧК - ЛОВЕЧ

  • ПДФ

Благотворителна инициатива в подкрепа на деца с увреждания – с детска церебрална парализа (ДЦП) и различни синдроми, организира областният съвет на БЧК – Ловеч. Тя ще премине под егидата на областния управител инж. Светослав Славчев.

 

 

продължава>

БЪЛГАРСКИ МЛАДЕЖКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ ЛОВЕЧ ИЗБРА НОВОТО СИ РЪКОВОДСТВО

  • ПДФ

На 20-ти януари делегатите на Отчетно-изборното събрание на клубовете на БМЧК- Ловеч приеха отчета на организацията за двугодишния период - 2021-2022г. Избра се и ново ръководство, насоки за работа и календарен план за дейностите за 2023 г. За областен координатор беше избрана Никол Иванова- клуб Ловеч, а за зам.-областен – Преслава Драндарова-клуб Троян.

 

продължава>

АРТ КЛУБ „УСМИВКА“ КЪМ ППМГ-ЛОВЕЧ И БЧК-ЛОВЕЧ ПОДКРЕПИХА ТЕАТРАЛНАТА РАБОТИЛНИЦА НА СУ „ТОДОР КИРКОВ“

  • ПДФ

Поредната съвместна инициатива на арт клуб „Усмивка“ към ППМГ – Ловеч и ОС на БЧК-Ловеч в навечерието на Новата година и открита на 13ти януари бе изрисуваната зала за малките актьори от театрална работилница в СУ „Тодор Кирков“. Съвместната идея на ръководителите на екипа на художниците Мариана Москова, на актьорите – Роси Бозова се реализира под доброто домакинство на СУ „Тодор Кирков“ и директора Росица Маринова и финансиране от ОС на БЧК-Ловеч. Идеята на арт клуб „Усмивка“ и доброволците на БМЧК-Ловеч бе на направят подходяща мотивираща среда за малките актьори.
Това е и поредна съвместна инициатива на младежите на БЧК-Ловеч и арт клуб „Усмивка“ от ППМГ-Ловеч под мотото „Умножи доброто“.
Екипите ни пожелават много успехи на младите актьори и СУ „Тодор Кирков“.

продължава>

Страница 8 от 121