Кой е онлайн?

В момента има 25 посетителя в сайта

Експедиция „Алпи 2023“ на ПСС отряд Ловеч.

  • ПДФ

Планираната от преди около една година и половина алпийска експедиция на планинските спасители от Ловеч към ОС на БЧК стана реалност през настоящият горещ месец юли. Повод за нейното планиране, организиране и в крайна сметка успешно завършване бе 60 годишнината от основаването на нашият отряд през 1963 г. С такива две предхождащи наши прояви, съответно през 2015 г. до Алпите и през 2018 г. до Алпите и Татрите също успяхме да отбележим голямата значимост за нас от развитието на нашия спасителен отряд.

продължава>

„ЗАБАВНО ЛЯТО“ ЗА 7 ГОДИНА В СЕЛО ГЛОЖЕНЕ ОБЩИНА ТЕТЕВЕН

  • ПДФ

За седма година любимата лятна инициатива "Забавно лято" гостува на малки и големи в село Гложене, община Тетевен. Въпреки високите температури градусът на настроение беше на макс. Малчуганите премериха сили в подготвените от доброволците на Центъра за работа с доброволци към Регионална библиотека "Проф. Беню Цонев" и Български младежки червен кръст игри. Момчетата и момичетата се забавляваха от сърце, включваха се в различни игри.

продължава>

МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БЧК – ЛОВЕЧ И ТРОЯН В ПАРТНЬОРСТВО С РПУ-ТРОЯН, ЦОП – ТРОЯН И ОБЩИНА ТРОЯН С ПОРЕДЕН УРОК ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА

  • ПДФ

По повод лятната ваканция и с цел превенция на пътнотранспортните произшествия по пътя и напомняне на шофьорите да пазят децата на пътя, днес 21ви юли младежките клубове на БЧК - Ловеч и Троян съвместно със служители от РПУ -Троян проведоха открит урок по пътна безопасност на децата към „Център за обществена подкрепа“ – Троян под надслов „Да опазим детето на пътя“ на интерактивното пространство, изградено от доброволците на БЧК-Ловеч в партньорство с община Троян по проект „Space to create“ на Международната федерация на Червения кръст и Червения Полумесец.

продължава>

ЕДИНСТВЕНАТА ПО СВОЯ ФОРМАТ ИНИЦИАТИВА В СТРАНАТА "ЗАБАВНО ЛЯТО" ГОСТУВА В ТРОЯН

  • ПДФ

"Забавно лято" -инициатива, която вече шестнадесет години радва малки и големи. Организатор е Центъра за работа с доброволци към Регионална библиотека "Проф. Беню Цонев", със съдействието на Български младежки червен кръст - Ловеч, Сдружение "Мисия. Иновации.Гражданство - МИГ", Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.
В този си формат "Забавно лято" е единствената инициатива в цялата страна.


продължава>

БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ И ДОБРОВОЛЦИТЕ ОТ РБ“ПРОФ.БЕНЮ ЦОНЕВ“-ЛОВЕЧ КАНЯТ ДЕЦАТА НА ГРАД ТРОЯН НА „ЗАБАВНО ЛЯТО“ НА ПЛОЩАДКА „ТРОЯНКА“

  • ПДФ

На 13 юли (четвъртък) от 17.00ч. за първа година и на площадка „Троянка“ /срещу бензиностанция Петрол/ в Троян ще гостува любимото на малки и големи „Забавно лято“!

На интерактивната площадка ви очакват спортни и занимателни игри, изпълнени с много смях и настроение.

 

продължава>

Страница 2 от 121