Кой е онлайн?

В момента има 27 посетителя в сайта

ОБУЧАВАХА ВЪЗРАСТНИ ДОБРОВОЛЦИ НА БЧК КАК ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ И СПЕЦИФИКИТЕ ДА ИЗДАВАНЕ НА НАПРАВЛЕНИЯ ОТ ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ

  • ПДФ

Дискусия с РЗОК и РПУНа 09.09.2011 г. в „Център за социална интеграция и рехабилитация” – гр.Ловеч се проведе среща на възрастните доброволци на БЧК и д-р Тодорова – представител от РЗОК, както и полицейски инспектор Николай Недялков от РУП.

продължава>

НА ПЪРВИ ЮНИ БМЧК ТЕТЕВЕН ПОЧИСТИ ДЕТСКАТА ПЛОЩАДКА

  • ПДФ

Почистване

Децата от Български Младежки Червен кръст в град Тетевен почистиха парка и детския кът в центъра на града по случай 1-ви юни международен ден на детето. Идеята на инициативата бе малките малчугани, играещи в парка да не се наранят на хвърлените различни отпадъци.

продължава>

Състезание УЕПП

  • ПДФ

Състезание УЕПП

От 4-ти до 6-ти юни в Национален учебен център – с.Лозен Български Червен кръст проведе ХХVІ Национално състезание на ученически екипи по първа помощ. За първи път участва и екип излъчен от ОС на БЧК Ловеч, а именно ученици от СОУ „Георги Бенковски” – гр. Тетевен, лидери в пункт ПДП на областното състезание по „Пожарна безопасност и защита на населението”.

продължава>

Здравословно хранене

  • ПДФ

Здравословно хранене

На 6-ти и 7-ми юни 2011 г.на учениците от VІІІ и ІХ – ти класове  в „Професионална гимназия по механоелектротехника” - гр. Ловеч бе изнесена лекция от д-р Полина Соколарска – представител на РЗИ на тема "Здравословно хранене", а д-р Ценка Ангелова представи на учениците как се оказва първа долекарска помощ в различни инциденти.

продължава>

Курсове за водни спасители

  • ПДФ

Водни спасители

Секретариатът  на Областния съвет на Български Червен кръст – Ловеч  проведе  курсове „Воден спасител на плувни басейни и водни паркове” и „Воден спасител на открити водни площи и море” от 09.05.2011 г. – 03.06.2011 г. Четиринадесетте кандидати положиха изпит на 03.06.2011 г. на теория, манекен, 50м. свободен стил, 25м. извличане, 20м. под вода, хватки, спасителни техники, скокове и извличане на предмет.

продължава>

Страница 122 от 129