ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ЛОВЕШКАТА ЧЕРВЕНОКРЪСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ С ДЕБЮТ НА ВТОРАТА СИ КНИГА С РАЗКАЗИ

  • ПДФ

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ЛОВЕШКАТА ЧЕРВЕНОКРЪСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ С ДЕБЮТ НА ВТОРАТА СИ КНИГА С РАЗКАЗИНа 29 септември в отдел читалня на Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев” беше представена една изключително забавна книга с разкази. "Секс и копърка" - авторът е белетристът, лекарят ревматолог доц. д-р Николай Николов – Председател на Ловешката червенокръстка организация.
„Секс и копърка” е втората книга на един изключително талантлив лекар, художник и писател. На лекар лекуващ душите на хората и чрез словото. На един самобитен и колоритен човек. Книга, написана от един невероятен разказвач.

В нея всеки читател ще намери нещо за себе си. Свежи разкази. Истории на съдби и на мъка човешка. Трагичното и циничното вървят ръка за ръка. Мъка и радостта се преплитат и то толкова интересни и толкова завладяващи истории, че книгата се чете на един дъх.
След издаване на „Секс и копърка”, Председателят на Ловешката червенокръстка организация доц. Николов е избран за член на Съюза на българските писатели.
Доц. д-р Николай Николов има издадени шест специализирани медицински книги и над 30 публикации в наши и чужди списания. Излагал е картини и графики в редица салони и изложби. Новелата „Бъди щастлива” е художественият му дебют и е номинирана за награда „Димитър Димов” на Съюза на българските писатели-лекари.

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ЛОВЕШКАТА ЧЕРВЕНОКРЪСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ С ДЕБЮТ НА ВТОРАТА СИ КНИГА С РАЗКАЗИПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ЛОВЕШКАТА ЧЕРВЕНОКРЪСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ С ДЕБЮТ НА ВТОРАТА СИ КНИГА С РАЗКАЗИПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ЛОВЕШКАТА ЧЕРВЕНОКРЪСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ С ДЕБЮТ НА ВТОРАТА СИ КНИГА С РАЗКАЗИ