БЧК с благодарствен адрес до областния управител

  • ПДФ
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

„В деня, когато ние честваме 144 години от създаването на Българския червен кръст, а вие имате своя личен празник, за мен е искрено удоволствие да Ви изкажа нашата голяма благодарност за доброто сътрудничество. Пожелаваме Ви все същата енергия в работата и все така да се подкрепяме в каузите.“ С тези думи се обърна днес към областния управител директорът на секретариата на областния съвет на БЧК – Ловеч, Цветомира Георгиева.

Тя му връчи благодарствен адрес, в който се казва: „Реализирането на съвместни дейности доказа, че в нашата малка област съществуват достатъчно достойни хора с идеи и мотивираност, които, обединени заедно, могат да доставят радост, да покажат човечност и хуманност и най-важното – да мотивират младите хора да бъдат съпричастни и да предават на поколенията българското.
Инж. Светослав Славчев, който днес празнува рожден ден, поздрави от своя страна БЧК за годишнината и пожела на червенокръстците и доброволците все така да бъдат проводници на доброто. Той заяви подкрепата си за поредната инициатива на БЧК – Ловеч, която предстои да бъде реализирана по проект на международната федерация на Червения кръст – площадка за интерактивно обучение на деца в Троян.