МЛАДИТЕ ЧЕРВЕНОКРЪСТЦИ ОТ ЛОВЕЧ И ТЕТЕВЕН В ПАРТНЬОРСТВО С ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ С АПЕЛ ЗА БЕЗОПАСНО ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТЯ КЪМ ШОФЬОРИТЕ

  • ПДФ

На 29.06.2022г. доброволците от БМЧК град Тетевен и Ловеч под егидата на Областен управител-Ловеч, кметове на населени места, МВР и РЗИ-Ловеч отбелязаха Международният ден за безопасността на пътя. Бяха раздадени листовки с мото "На пътя животът е с предимство! Пазете децата! Децата нямат спирачки!" и книжки за Първа помощ при ПТП.

За четвърта поредна година Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ отбеляза деня, посветен на пътната безопасност. Партньори в акцията са още ПБЗН, ЦСМП, „Пътна полиция“, „Охранителна полиция“ и БЧК.

Всички служби обединиха сили за да покажат на публиката симулация на катастрофа между две коли и обезопасяване на автомобил, премазан от дърво. Всяко едно действие на службите надлежно разясняваха от експертите на Държана агенция „Безопасност на движението по пътищата“ и представители на останалите партньори в инициативата.

 

Връзка с нас

ОС на БЧК – Ловеч

Телефон / Факс 068/603522

GSM: 0887407755

lovech@redcross-lovech.com