ИЗЛОЖБА БАЗАР В ПОДКРЕПА НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ ПОДРЕЖДА В ОБЛАСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ БЧК - ЛОВЕЧ

  • ПДФ

Благотворителна инициатива в подкрепа на деца с увреждания – с детска церебрална парализа (ДЦП) и различни синдроми, организира областният съвет на БЧК – Ловеч. Тя ще премине под егидата на областния управител инж. Светослав Славчев.

 

 

В изложба базар, която ще бъде подредена във фоайето на областната администрация, ще се включат със свои работи доброволци на БЧК – Румяна Денчева и Галинка Денчева, на БМЧК и на клуб „Усмивка“ и Камелия Николова към Профилираната природо-математическа гимназия – Ловеч под ръководството на г-жа Мариана Москова. Ще бъдат изложени над 66 пана, закачалки за ключове, чанти, несесери, органайзери - от дърво, камък, материали от природата и отпадъчни материали.
Изложбата базар ще бъде открита от инж. Светослав Славчев и директора на секретариата на областния съвет на БЧК – Ловеч, Цветомира Георгиева на 8 февруари в 10 ч. До 14 февруари всеки, който желае, може да подкрепи каузата и да закупи от експонатите във времето от 10 до 13 ч. и от 15 до 17,30 ч. в работен ден.
Децата с ДЦП и различни синдроми в област Ловеч са над 200. Събраните от благотворителната инициатива средства ще бъдат използвани за закупуване на хранителни пакети, подходящи игри за децата и лакомства, с които доброволците на БМЧК ще ги зарадват на великденските празници.