Кой е онлайн?

В момента има 7 посетителя в сайта

ДОБРОВОЛЦИ БМЧК ЗАРАЗИХА С УСМИВКИ ГРАЖДАНИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ ОБЛАСТТА С ПОДАЪЧЕТА ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

  • ПДФ

Доброволците БМЧК от област Ловеч, заляха на 14-ти февруари област Ловеч с валентинки. Младежите подариха на гражданите и в училищата в областта валентинки с шеговити послания , брошури, сърчица, и други подаръци по случай Свети Валентин - Денят на влюбените. Спазвайки изискванията за превенция от Covid-19 все пак младите червенокръстци породиха усмивки и добро настроение на граждани и учащи по случай празника. Влюбените двойки пък се снимаха в рамка от сърца, както и с „Купидонка“ и „Трифон Зарезан“, като снимките бяха изпратени на посочен от тях адрес. По случай празника „Купидонка“ и „Трифон Зарезан“ разговаряха с гражданите по темата „Какво е любовта“ и им обясняваха дейностите на БМЧК. Клип с послания за любовта изготвен от доброволците бе разпространен в и интернет пространството с апел към подрастващите.

продължава>

ОС на БЧК Ловеч продава Опел Зафира

  • ПДФ

ОС на БЧК Ловеч продава Опел Зафира – 2001 г, бензин, светло сив металик след основен ремонт в добро техническо състояние. Цена 1200 лв. Офертите се приемат в офиса на БЧК-Ловеч до 17.00 часа на 28.02.2022г. За информация тел.068/603522, 0887407755

ДОБРОВОЛЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИ МЛАДЕЖКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ КЛУБ ЛОВЕЧ ПРЕМИНАХА ОБУЧЕНИЕ НА ТЕМА „ЕТАПИ НА ЗАВИСИМОСТТА. ПЪТ НА ЗАВИСИМОСТТА“

  • ПДФ

На 10ти февруари, при спазване на епидемиологичните мерки бе проведено обучение на младите червенокръстци от клуб Ловеч на тема „Етапи на зависимостта. Път на зависимостта“ от г-жа Нели Патаринска - Секретар на Общински съвет понаркотични вещества към Община Ловеч.
Целта на обучението бе не само да се запознаят с основните признаци, по които да разпознават нарко зависимите, но и да помагат на такива, при нужда да се оказва първа помощ, към кого да насочват за психологична или друга необходима помощ на зависимите , както и да промотират превенцията в училищата и сред приятели от наркотици.

продължава>

ПАРТНЬОРСКИ РАЗГОВОРИ ЗА ПОВЕЧЕ СПОРТНИ ДЕЙНОСТИ В ЛОВЕЧ

  • ПДФ

На 25 януари 2022 год. в град Ловеч се проведе партньорско ателие „Местни политики за развитие на спорт“. Идеята на срещата е граждани и представители на местната власт да обсъдят важни за общината въпроси по неформален, но конструктивен начин.

Така представители на общинската администрация, медии, ОС на БЧК-Ловеч, „Център за работа с доброволци към РБ “проф. Беню Цонев“ и граждани обсъдиха предизвикателствата пред практикуването на масов и организиран спорт на територията на общината и набелязаха първи стъпки за насърчаването на реализиране на спортни дейности.

продължава>

БЪЛГАРСКИ МЛАДЕЖКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ ЛОВЕЧ ОТЧЕТЕ ДЕЙНОСТТА СИ ПРЕЗ 2021

  • ПДФ

На 20ти януари делегатите на Отчетното събрание на клубовете на БМЧК- Ловеч приеха отчета на организацията за 2021г. Избраха се насоки за работа и календарен план за дейностите за 2022 г. За делегати на Националния събор на БМЧК пък ще бъдат представители на клуб БМЧК Ловеч и Тетевен. За подгласници бяха избрани активисти на клубовете от Летница, Троян и Априлци. Щатният специалист БМЧК Станислава Бояджиева и Директора на Секретариата на ОС на БЧК-Ловеч поздравиха новоизбраните делегати, благодари за работата на всички настоящи и бивши членове и доброволци.

продължава>

Страница 8 от 109

Връзка с нас

ОС на БЧК – Ловеч

Телефон / Факс 068/603522

GSM: 0887407755

lovech@redcross-lovech.com