Кой е онлайн?

В момента има 13 посетителя в сайта

ЛОВЕЧ ПРИЕ ПРЕЗ УИКЕНДА ФИНАЛА НА ДЕТСКИТЕ КОЛОЕЗДАЧНИ СЕРИИ

  • ПДФ

В град Ловеч на 8 и 9 октомври 2022 г. се състоя любимото детско състезание "Деца на колела". Надпреварата започна от 10.00 часа в събота и приключва в 17:00 ч. в неделя с обявяване на победителите. Мястото бе паркът „Стратеш“.

По традиция състезанието се осъществи с подкрепата на Община Ловеч и под патронажа на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова.

В събота, 8 октомври, се проведе състезанието за най-малките от 3 до 10 години, а в неделя, 9 октомври, това за големите.

Състезанието е Шести финален кръг на Детските даунхил серии и бе решаващо за крайното класиране в турнира, като определи кои са шампионите за годината!

продължава>

СВЕТОВЕН ДЕН НА ХОДЕНЕТО СЕ ПРОВЕДЕ В ЛОВЕЧ НА 8 ОКТОМВРИ

  • ПДФ

На 8 октомври 2022 година на алея „Баш Бунар“ в Ловеч се проведе спортно събитие, посветено на Световния ден на ходенето. В съботния ден във времето от 10:00 до 14:00 ч. през алеята преминаха над 300 младежи и девойки, маршрутът стигаше до местността Трай Дянко.
Основното събитие с раздаване на награди стана на детската площадка. Раздадени бяха талони на всеки, който е преминал цялото разстояние и после те взеха участие в томбола с много награди, осигурени от Община Ловеч. Областен информационен център – Ловеч и други спонсори.

продължава>

УЧЕНИЦИТЕ НА ОУ „ ХРИСТО НИКИФОРОВ“ ЧРЕЗ ОС НА БЧК- ЛОВЕЧ С ДАРЕНИЕ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ НАВОДНЕНИЕТО В ОБЩИНА КАРЛОВО

  • ПДФ

На 21ви септември Директорът на ОУ „Христо Никифоров“ г-жа Йоанна Луканова, педагогическия съветник г-жа Пенка Петрова и ученичка от училището предоставиха събраните от учениците 1062 лв. чрез сметката на Български Червен кръст за пострадалите в област Пловдив.
По данни на Секретариата на ОС на БЧК-Пловдив и община Пловдив е констатирано, че са били наводнени етажи на жилищни и търговски сгради, промишлени предприятия, нарушена е пътната настилка, навлечени бяха инертни материали в с. Богдан, с. Столетово, с. Каравелово, с. Московец, гр. Клисура, с. Розино, с. Слатина и с. Христо Даново.

продължава>

МЛАДЕЖКИТЕ КЛУБОВЕ НА ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ ЛОВЕЧ, СЕКТОР „ПЪТЕН КОНТРОЛ“ И СБА В АКЦИЯ НА ROADPOL ПОД МОТОТО „ОСТАНИ ЖИВ И ИЗБАВИ ЖИВОТ“

  • ПДФ

На 21ви септември младежките клубове в Ловеч и Троян, съвместно със Сектор „Пътен контрол“ към ОД на МВР-Ловеч и СБА отбелязаха Европейския ден без жертви на пътя.
Посланието им бе „Остани жив и избави живот“. Те раздадоха на учащи и водачи на МПС в Ловеч и Троян информационни материали и напомниха на шофьорите да карат внимателно, като в Ловеч се включиха и ученици от ОУ „Христо Никифоров“ и ОУ „Васил Левски – Ловеч, както и НУ „Кирил и Методий“ и ОУ „Васил Левски“ - Троян.

продължава>

ПРОЕКТ „УЧИМ И СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО” НА СДРУЖЕНИЕ „МИСИЯ. ИНОВАЦИИ. ГРАЖДАНСТВО – МИГ” СЪВМЕСТНО С ПАРТНЬОРИТЕ БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ - ЛОВЕЧ, СДРУЖЕНИЕ „ЗНАНИЕ”, РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ЗА ПОДКРЕПА НА ПРИОБЩАВАЩОТО ОБРАЗОВАНИЕ В ОБЛАСТ ЛОВЕЧ И ЦЕНТЪРА ЗА РАБО

  • ПДФ

Играта е в основата на обучението и развитието на подрастващите. При игра детето или младежа изграждат различни физически и социални навици и умения. Премахват се границите. Усмивките са искрени. Желанието за победа също. Включват се и родителите. Упражнява се езиковата комуникация и много други фактори изграждащи личността на младия човек.

 

продължава>

Страница 8 от 116